Thursday, June 30, 2016

Roadtrip Playlist & USA trip

Scuza pentru lipsa postarilor, eu mi-am luat vacanta de vara mai repede anul acesta. La sfarsit de Mai am avut ocazia si norocul de a merge in SUA, intr-o vacanta de 2 saptamani. Am inceput la New York, un oras la care visez de cel putin 15 ani si apoi am fost prin alte cateva orase din zona.

New York a fost mereu pe Bucket List. A fost rezolutie de inceput de an. A fost pe lista de destinatii de vacanta. A fost un vis visat cu ochii deschisi pentru multi ani, iar pe 27 Mai 2016 a devenit realitate. Cele 5 zile petrecute acolo au trecut incredibil repede; am mers foarte mult, am dat check la majoritatea punctelor turistice din Manhattan si am fost la shopping, bineinteles. Multe poze, cel putin un Starbucks pe zi, obligatoriu portia de hamburgeri si cartofi prajiti, si bineinteles un double decker tour bus in ultima zi. Orasul este deosebit, si sincer, ce vedeti in filme, asa se simte si se vede si in realitate. Mare, aglomerat, colorat, cu zgarie-nori si cea mai diversa si interesanta populatie. Merita vazut!

Dupa primele 4 zile petrecute la New York, am inchiriat o masina si am pornit intr-un roadtrip prin nord-estul Americii: Washington, Cleveland, Detroit, Niagara Falls, Philadelphia si inapoi la New York. Nu vreau sa intru in pea multe detalii, asa ca doar va mentionez ca neaparat de pus pe lista sunt Washington, Chicago si Niagara Falls; de evitat Cleveland si Detroit, nu aveti nimic de vazut acolo.

In acele 10 zile in care am explorat zona de nord-est am petrecut mult timp in masina, timp in care am butonat constant printre frecventele radio-urilor americane. Indiferent de post, urmatoarele piese se auzeau constant si, recunosc, mi-au placut toate, de aceea vi le-am adunat pe toate intr-un Youtube playlist, numa' bun de Roadtrip :)

Enjoy!

- Dnce- Cake by the ocean
- Justin Timberlake- Can't stop the feeling
- Fifth Harmony- Work
- Drake- One dance (NOT ON YOUTUBE)
- Calvin Harris ft Rihanna- This Is What You Came For
- Zayn Malik- Pillowtalk
- Chainsmokers ft Daya- Don't let me down
- X Ambassadors- Unsteady
- Alessia Cara- Wild things
- Adele- Send my love (to your new lover)
- twenty one pilots- Ride
- Dj Snake- Middle ft Bipolar Sunshine


No comments:

Post a Comment